Sjømannskirkens arbeid i Norge

Vårt oppdrag er å forankre Sjømannskirken i de elleve regionene i Norge gjennom kjennskap, engasjement, fellesskap, forbønn og innsamling.

Bli medlem i Sjømannskirken
Kanskje har du vært på en sjømannskirke ute i verden? Eller kjenner noen som har brukt oss og kanskje vært frivillig?
Nå kan du følge organisasjonen tett gjennom å være medlem. Som medlem får du informasjon fra Sjømannskirken jevnlig og du kan være med å bestemme organisasjonens veivalg gjennom valg i den regionen du bor.
Er du medlem i Sjømannskirken er du en del av demokratiet i organisasjonen. Gjennom medlemskapet ditt synliggjør du ditt engasjement for at Sjømannskirken fortsatt er en levende og lærende organisasjon, og en relevant bidragsyter for alle nordmenn i utlandet. BLI MEDLEM HER

Hva kan jeg bidra med?

Som frivillig på stand, messer, i menigheter og på andre arenaer kan du bidra med å vise hva Sjømannskirken gjør rundt omkring i verden - i tillegg til å være en synlig del av et fellesskap med lav terskel og høyt under taket.

Les mer om medlemskap

Type medlemskap i Sjømannskirken

1. Digitalt medlemskap, NOK 150,- i året med avtalegiro eller Vipps fast betaling. (Kommer)
2. Medlemskap med ordinær postgang, NOK 400,- i året

09.05.2016 11:33

Bli medlem i Sjømannskirken!

25393 id
 v