Anne Netland Latin-Amerika

Ambulerende sjømannsprest i Argentina, Bolivia, Brasil, Chile, Colombia, Costa Rica, Cuba, Den dominikanske republikk, Ecuador, El Salvador, Fransk Guyana, Guadeloupe, Guatemala, Haiti, Honduras, Martinique, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Uruguay og Venezuela.

Sjømannskirken ønsker å oppsøke nordmenn der de er. Som ambulerende sjømannsprest er min oppgave å møte mennesker der de jobber, bor eller oppholder seg. Når jeg kommer på besøk vil jeg i samarbeid med dem som ønsker, legge til rette for gudstjeneste, familiesamling eller foredrag. Er det aktuelt kan jeg bistå ved dåp, konfirmasjon, forbønn for borgerlig inngått ekteskap, minnemarkering, og begravelse.

Som ambulerende sjømannsprest har jeg fokus på den fortrolige samtalen, hvordan pendling og utstasjonering virker inn på individ, par og familien, etiske utfordringer, beredskap og krisehåndtering.

Jeg tenker at ingen hendelse er for liten og ingen hendelse for stor til å ta kontakt. I fellesskap finner vi ut hva jeg som ambulerende sjømannsprest kan bidra med.

Reiserute julen 2019:

• Førjulsgudstjeneste og juleverksted i den Nordiske kirken i Buenos Aires (Azopardo 1428) den 24. november kl 16.00
  • Peru: 26.-29.november
  • Adventsgudstjeneste og julefest i Santiago 1. desember kl 17.00 i Congregación La Reconciliación (Alonso de Camargo 8040, Las Condes)
  • Chile: 30.november – 6. desember
  • Adventsgudstjeneste i Brasília den 8. desember kl 1400 (EQS 405/406 - Asa Sul)
  • Rio de Janeiro: 13. desember kl 18.00 blir det lussekatter og engleverksted i Sjømannskirken i Gávea
  • São Paulo: Gudstjeneste 15. desember kl 12.00 i den skandinaviske kirken

Bli med og bry deg. Støtt vårt arbeid!

kr 100 kr 400 kr 1000 Annet
kr
E-postadressen deles ikke videre til andre

Du kan også vippse gave til #64814