GUDSTJENESTER VÅREN 2021
Se kalenderen

Genève
Vi har stort sett gudstjeneste med nattverd og søndagskole omtrent hver tredje søndag i Genéve klokken 11.00. Vi vil bruke vårt nye sjømannskirkelokale til gudstjenester, men vil også bruke kapellet på Økumenisk senter til blant  konfirmasjon og Luciagudstjeneste.

Zürich
Sjømannskirken har også gudstjenester i Zürich omlag tre ganger i året. En etter julemarkedet i november,  en påskegudstjeneste og en i forbindelse med sommerfesten i Baden/Wettingen. Gudstjenesten  rundt påsketid feires Palmesøndag i Reformierte kirche, Küsnacht 28. mars kl 12.00.

Bern
I samarbeid med ambassadør Erik Førner, ønsker vi velkommen til norsk julegudstjeneste i Bern. Se kalenderen
Ta deg en fortjent pause i julestria og bli med på en tradisjonsrik og stemningsfull gudstjeneste i ambassadørens vakre residens, Kirchenfeldstrasse 90, 3005 Bern. Alle er hjertelig velkommen.

St. Sulpice, Lausanne.
Den gamle, romanske steinkirken gir en helt spesiell stemning og ramme rundt gudstjenestene i juni og i desember. Norsk kor deltar som oftest på disse. Velkommen til en gudstjeneste for både øye og sjel! Sted. Eglise Evangelique Rèformèe St. Sulpice. Chemin du Crêt. 1025 St Sulpice.

Basel
Vi ønsker å holde gudstjenester i Basel i minst en gang i året i Zwinglihaus i Gundeldingerstrasse 370. Christer Løvold er organist og sjømannsprest Henning Vik leder gudstjenesten. Vi har med noe norske varer for salg.

Julaftengudstjenester - Genève og Zürich
Julaften er en typisk norsk - og ikke like typisk sveitsisk tradisjon. Vi feirer julaftengudstjeneste kl 16.00 i Holy Trinity Church i Généve. Velkommen til en fin og tradisjonsrik samling med julesalmer og juleevangelium. Sted: Holy Trinity Church, Rue du Mont Blanc, Généve.
I Zürich inviterer kirkekomiteen til en julesamling i Martin Luther Kirche på julaften kl 14.00. Der samles nordmenn til julesanger og hyggelig samvær.

Se på kalenderen for oppdatert tid og sted.