Vil du bli frivillig medarbeider i sjømannskirken i Sveits?

Vi har mange aktiviteter gjennom året i sjømannskirken i Sveits, og vi ønsker gode frivillige som kan være med på å utvikle aktiviteter, bygge fellesskap og bruke av sine ressurser i sjømannskirkens arbeid for barn, unge, voksne og eldre nordmenn i vårt område.

Vi trenger frivillige til mange oppgaver; medhjelpere på julemarkedet og 17.mai, til Torsdagskveld på sjømannskirken med kino - og temakvelder, på gudstjenester, i grupper som forbereder baking og salgsprodukter til julemarkedet, til søndagsskole og andre aktiviteter for barn og unge, til lunsjtreff og turer - mulighetene er mange.

Kan du tenke deg å være med som frivillig medarbeider så fyll gjerne inn skjemaet under. Vil du ta en prat om dette på telefon så kontakt Lene Moen Vik på tlf 076 588 32 50 eller på epost: lev@sjomannskirken.no

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.