Torsdagskveld på sjømannskirken

Vi tar opp igjen Torsdagskvelder på sjømannskirken hvor vi bytter på å ha film- eller temakvelder og forberedelser til vårt julemarked.

Foredraget er utsatt til januar/februar.

Torsdag 9. desember får vi foredrag ved Bjørn Riis-Johansen om hans ferd til Sydpolen i sporene til de store polfarerne. Foredraget har tittelen "In the wake of giants" og forgår på engelsk, så inviter gjerne med en venn som snakker engelsk!

Vi serverer en enkel varmrett.

Datoer for Torsdagskveldene i høst er:

• 9. september, filmkveld "Kunstneren og tyven"
  • 23. september, medarbeiderfest
  • 7. oktober, temakveld med Bente Mikkelsen i WHO
  • 14. oktober; vi strikker, hekler og lager ting til julemarkedet
  • 21. oktober, filmkveld, vi ser filmen "Gunda"
  • 11. november, vi strikker votter til julemarkedet. vi begynner kl 18.00
  • 18. november, vi baker til julemarkedet
  • 9. desember, temakveld med Bjørn Riis Johansen «In the wake of Giants», om hans reiser til Antarktis i polfarernes fotspor. Foredraget foregår på engelsk. Foredraget er utsatt til januar/februar.

Om sjømannskirkens filmklubb:
For å helt lovlig vise film lager vi en filmklubb og melder oss inn i Norsk Filmklubbforbund. Det koster 25 kr i semesteret å være medlem. Alle som kommer på filmkveld blir medlemmer i Sjømannskirkens filmklubb i Sveits. Man betaler da medlemsavgift en gang og 7 CHF pr gang for å delta på filmkvelden. Vi håper mange har lyst til å være medlem i filmklubben vår og støtte opp om denne aktiviteten. Vi satser på å vise norske og nordiske filmer, både nye og litt eldre.

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.