Småbarnstreff i Genève

Velkommen til småbarnstreff!

I vår har vi møttes ute i Botanisk hage fordi vi ikke har kunnet møtes innendørs. Det blir litt enklere i høst, men tenker at vi på fine dager kan fortsette å møtes ute. D møtes vi ved lekeplassen i Botanisk hage. Ta med nistelunsj og noe å sitte på, vi tar med vafler, kaffe og vann.

Noen ganger møtes vi inne på sjømannskirken, da gir vi beskjed om det. Vi har en WhatsApp gruppe, vil du bli med på den kan vi holde kontakten om det blir endringer. Gi beskjed om Lene skal legge deg til på tlf 0765883250 eller en e-post til lev@sjomannskirken.no

Velkommen til sangstund, lek, prat og vafler Vi møter hver annen onsdag fra kl 13.00-15.00

Både helt små og litt større barn er velkommen. Ta gjerne med noen du kjenner!

Når vi er på sjømannskirken er dette adressene:

Esplanade des Récréations 1, 1217 Meyrin

Ta trikk 18 mot Cern og gå av på Hôpital de la Tour. Gå noen meter tilbake, ta inn til venstre i lyskrysset. Ta første vei til høyre forbi apoteket. Den tredje blokken nedenfra, blå, er vår blokk. Gå rundt hjørnet på oversiden og du finner oss!

Det er også parkeringshus rett under sjømannskirken. Ta inn til høyre forbi apoteket, der ser du nedgangen til P-huset.

Datoer for småbarnstreff denne høsten er: 1.september, 15.september, 29.september, 13.oktober, 27.oktober, 10.november, 24.november og  8. desember (med julegrøt)

Ta kontakt med Lene Moen Vik på 0765 883 250 for mer informasjon.