Lys Våken!

Er du 10-13 år? Bli med på Lys Våken-overnatting i høst!

<
>

Lys Våken er et morsomt konsept. Og du som er i alderen 10-13 år kan glede deg til et av årets høydepunkt som finner sted på leirstedet Chalet du Grütli, ved La Givrine. Vi skal bli kjent, ha det gøy sammen, leke, lære noe nytt, ha en skikkelig fin lørdagskveld sammen og forberede en gudstjeneste kl.12.30 dagen etter – en gudstjeneste der søsken, foreldre og andre er velkomne!

Lys Våken begynner lørdag 25. september kl.12.08 på togstasjonen «La Givrine» (toget fra Nyon til La Givrine går kl.11.22). Noen kommer nok i privatbiler fra Genève (40 min å kjøre fra Genève) eller fra andre plasser i Sveits. Det tar ca én time å gå på enkel vei fra togstasjonen til leirstedet.

Dagen etter inviterer vi alle som vil til å komme på besøk til Grütli. Kommer man med tog må man ta toget som går kl.10.22 fra Nyon og som er framme på La Givrine kl.11.08, og gudstjenesten begynner altså kl.12.30. Vi avslutter på Grütli ca. kl.15.15, slik at vi er framme på La Givrine i god tid før toget går kl.16.50 (framme i Nyon 17.44).

Påmelding til Lys Våken gjør du i skjemaet under.

 

 

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.

Del