Bli med i Luciakoret!

Vi vil gjerne få til et Luciakor for norske og svenske barn i år, som vi hadde i 2019 og fortsette samarbeid med Den svenske kyrkan om Luciagudstjenesten. Jeg år blir gudstjenesten fredag ​​10. desember kl 18.00 i Det Økumeniske senteret i Meyrin , rett ved siden av Forum Meyrin.

Utfordringen vår er å finne et tidspunkt som passer for øvelser. Det kan være tirsdager eller onsdager. For at vi skal kunne planlegge dette må vi vite at vi har nok barn som kan være med i Luciakoret. Vi ber derfor om en foreløpig tilbakemelding på om ditt/dine barn vil være med på å øve til Lucia og være med på gudstjenesten 10.desember.

Vi vil lage til øvelser på sjømannskirken som ligger ved siden av SISOG, den svenske internasjonale skolen i Meyrin, og ber dere om å melde tilbake hvilken tid som passer, kryss av alle dere kan være med på, så velger vi de dagene som passer for flest barn.

Vi håper mange har lyst til å være med på denne fine tradisjonen med levende lys, lussekatter og førjulsstemning.

Svarfrist: 5. november.

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.