Bryllup i Spania?

Legg bryllupsreisen til Spania og gift dere på El Campanario!

I vårt vakre kirkerom vil dere få en enkel og høytidelig seremoni. Brudepar og gjester kan bo på Sjømannskirkens sjarmerende gjestehus, som også har et eget brudekammer. Stedet er også et perfekt utgangspunkt for spennende utflukter i Sør-Spania.

Hvem kan gifte seg?

For å kunne  gifte seg i Sjømannskirken på Costa del Sol, må den ene av partene være norsk statsborger og den andre kan ikke være spansk statsborger.

Bryllupssamtale og musikk

Når dere har bestilt tid og har alle nødvendige papir i orden, vil sjømannspresten ta kontakt for å avtale tid for en samtale før bryllupet. Formålet med samtalen er å bli bedre kjent og gå gjennom vielsesritualet. Dere kan også møte organisten for å avtale musikk. Ritualet følger ordningen for vielser i Den norske kirke.

Bilder og fotograf

Kirken og omgivelsene innbyr til særdeles vakre bilder. Vi anbefaler å overlate fotografering til en profesjonell fotograf, både for å oppnå kvalitet på bildene og bevare ro og høytid under selve seremonien.

Flere spørsmål?

Når dere har bestilt tid for bryllup, vil dere få tilsendt en liste med forslag til restauranter, blomsterbutikk, frisør og fotograf.

Hjertelig velkommen til bryllup ved Sjømannskirken på El Campanario!

E-post: vielse.elcampanario@sjomannskirken.no

Tlf: +34696559400

Her kan du lese mer om bryllup i Sjømannskirken

08.12.2021 07:13:32
27.04.2016 09:34

Bryllupsmarsjer

Hør opptak av 30 brudemarsjer som kan være aktuelle i bryllupet deres.

27.04.2016 09:35

Se film om bryllup i Sjømannskirken