Middag for alle

Sosiale kvelder med god norsk tradisjonsmat, spennende gjester og nydelig musikk.

"Middag for alle" er en sosial kveld hvor vi serverer deilig norsk tradisjonsmat. I tillegg har vi gjerne en spennende gjest, en konsert eller en quiz. Høstens program finner du nedenfor. 

Priser for kveldene varierer noe avhengig av måltidet som serveres og betales i døren ved ankomst. Det er mulig å betale med kort. Da vi må beregne mat ber vi alle om å melde seg på, senest mandag før gjeldende arrangement. Påmelding gjøres via linken under. 


DATOER FOR HØSTEN:

Onsdager kl. 19.00.

25. august: Bacalao og den gode samtalen
PRISER:
Voksen: € 10,-
Medlem/student/sozialhilfeempfänger: € 8,-
Barn: € 5,-

22. september: Fårikål og quiz
PRISER:
Voksen: € 12,-
Medlem/student/sozialhilfeempfänger: € 10,-
Barn: € 6,-

13. oktober: Kjøttkaker og surkål
Gjest: Oberst og forsvarsattaché, Kai Morkestrand. Kai har tjent i Afghanistan og fulgt landet over lengre tid. Denne kvelden vil han dele av sine erfaringer og forsøke å sette ord på noe av det som nå skjer i landet etter at Taliban tok over makten. 
PRISER:
Voksen: € 10,-
Medlem/student/sozialhilfeempfänger: € 8,-
Barn: € 5,-

17. november: Rømmegrøt, spekemat og klassiske toner
Bach, Mozart, Chopin og Schubert. Kjente navn for de fleste, men hvem var egentlig disse komponistene? Hva preget deres musikk og samtid? Og hvordan kan deres musikk bli (enda mer) tilgjengelig for oss i dag? 

Kveldens gjest er pianist, Bahareh Ahmadi. I tillegg til å spille vakre toner gir hun et annerledes innblikk i livene og verkene til Franz Schubert, Frédéric Chopin og Wilhelm Peterson-Berger. 

PRISER:
Voksen: € 10,-
Medlem/student/sozialhilfeempfänger: € 8,-
Barn: € 5,-

Ønsker du å bidra med musikk, foredrag eller lignende på en "Middag for alle". Ta kontakt med Kristin Heskje (krh@sjomannskirken.no / +49 179 2134103).

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.

Del