KreuzKidz og "Lys Våken vinternatt"

Trosopplæring for skolebarn

KreuzKidz er et trosopplæringstilbud for barn i skolealder. Vi reiser på tur sammen, samles i kirken til samtaler og praksis om tro og livet. To ganger i året samles vi også til Lys Våken og overnatting i kirken!  

Har du barn i alderen 7-13? Meld dem på i skjemaet under, så hører du fra oss når vi planlegger arrangementer utover høsten. 

 

Kommende arrangement: Lys Våken vinternatt

Endelig kan vi igjen invitere til overnatting i kirken og Lys Våken vinternatt! Denne gangen er teamet "Jordkloden vår". Sammen skal vi fundere på hvordan vi kan være Lys våkne for Gud Skaperen, for jordkloden og klimaet vårt og for oss selv. Hva kan vi gjøre for å skape en bedre verden? Og hvordan kan vi møte frykten som mange barn kjenner på i møte med dagens klimautfordringer? Vi avslutter med å feire gudstjeneste kl. 13.00 (NB!) hvor foreldre og søsken også er hjertelig velkommen. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe med fiskekakeburgere. Vi er ferdig ca. kl. 15.30/16.00.

Påmeldingsfrist:
Tirsdag 26. oktober (vi gjennomfører med min. 6 deltakere). Påmelding via skjemaet nedenfor (mer informasjon) eller ved å sende epost til krh@sjomannskirken.no 
Oppmøte:
Lørdag 30. oktober kl. 16.00 i Wartenburgstr. 7.
Ta med: Lys Våken-t-shorte (hvis du har. Gi beskjed ved påmelding). €10 for mat etc., madrass/liggeunderlag, sovepose/pute og det man ellers trenger til en overnattingstur (NB! Husk varme klær. Vi skal også være utendørs).  


 

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.

Del